خوش خبری مشروط آقای وزیر برای فرهنگیان
سید محمد بطحایی درباره واریز سرانه مدارس، اظهارداشت: تلاش می کنیم تا آغاز سال تحصیلی مبالغی را تهیه کنیم تا بخشی از مطالبات و بخشی از سرانه مدارس را پرداخت کنیم.

وی افزود: اگر مشکلی برای خزانه ایجاد نشود و پرداخت ها را تامین کند با سازمان برنامه و بودجه به توافق رسیده‌ایم تا بخشی از مطالبات را پرداخت کنیم.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: زمان پرداخت سرانه مدارس و مطالبات فرهنگیان دست خزانه است.

وی بیان کرد: به محض اینکه از خزانه دریافتی داشته باشیم می توانیم بخشی از مطالبات و سرانه را پرداخت کنیم.

به گزارش مهر، در این سال ها یکی از مشکلات مدارس عدم پرداخت سرانه بوده است‌. به طوری که بسیاری از مدارس به دلیل دریافت نکردن سرانه از وزارت آموزش و پرورش مجبور به دریافت وجه از خانواده ها برای اداره مدارس شده اند. همچنین یکی دیگر از مشکلات فرهنگیان عدم پرداخت به موقع مطالبات همچون حق الزحمه امتحانات و حق التدریس است که ماه ها به تعویق می افتد.

تمام این موارد به تامین خزانه دولت گره خورده است.

كوچك يا بزرگ كردن بخش :.بازديدها
تعداد بازديد اين صفحه: 60280
تعداد بازديد کنندگان سايت: 53510442 تعداد بازديد زيرپورتال: 71102 اين زيرپورتال امروز: 73 سایت در امروز: 46503 اين صفحه امروز: 54